Matrac

Matrackörkép Szekszárdról

Matracboltok Szekszárdon

Melyik a legjobb matracbolt Szekszárdon? Olvasd végig cikkünket és a végére te is képbe kerülsz, hogy hol érdemes matracok után kutakodni!

Rövid internetes keresgélés után a következő szaküzleteket találtuk:

  • Matrackuckó
  • Megamatrac
  • Jysk
  • Bútorvilág

Ha érdekel, hogy milyen matracot érdemes venni, akkor ezt a cikket olvasd el – KATT IDE!

Matrackuckó Szekszárd

A szekszárdi Matrackuckó kínálatában majdnem minden fajta matrac megtalálható. Hideghab, zsákrugós, habrugós és memóriahab matracok közül választhatjuk ki a nekünk megfelelőt. A szekszárdi üzletükben az összes a weboldalukon is fentlévő ágybetét kipróbálható.

Szolgáltatások terén sem állnak csehül. Igénybe vehető a matracok mellé pénzvisszafizetési garancia – ha nem kényelmes, visszaadják a pénzt -, valamint a vákuumcsomagolt matracok esetében ingyenes szállítást is biztosítanak.

matracboltok szekszárdon

Az ott forgalmazott matracok közül az összeset Magyarországon gyártják – egyébként Szekszárdtól nem messze, Érsekcsanádon – Álommatrac néven.

Ebben a videóban arról beszélek, hogy miért fontos a zónázás. Érdemes megnézned!

Érdemes kipróbálni a habrugós matracokat (Icon és Icon Green) valamint a nagy sűrűségű és nagy rugalmasságú habból készült matracaikat.

Az üzlet címe: 7100 Szekszárd Rákóczi utca 47.

Megamatrac

A szekszárdi Megamatracban rugós, memóriahab és hideghab matracokra teszik a hangsúlyt. Kínlatukban három márka, a Ted, a Golden Dream és a Konfor matracok jelennek meg.

Szerintem rugós matracban a legerősebbek – főleg, ha valaki a keményebb rugós matracokat kedveli. Az általuk forgalmazott ágybetéteket Törökországban és Bulgáriában gyártják.

A Megamatracban található matracok egészségpénztárra elszámolhatók. Pénzvisszafizetési garancia nincs, a matracok szállítása az utolsó elérhető információm szerint 3000,- forint Szekszárdra.

Az üzlet címe: 7100 Szekszárd Wesselényi utca 16.

Jysk szekszárdi matrac bemutatóterme

A dán multi a Kelet-Európára szakosodott kínálatával van jelen Magyarországon – tehát a Dániában vagy Ausztriában elérhető kínálat köszönőviszonyban sincs a magyarral.

A Jysk összes matracát elemeztük már ebben a cikkünkben: Jysk matracok. Igen széles választék található az üzleteikben és mivel csak négy matracokkal komolyabban foglalkozó bolt van Szekszárdon, így hozzájuk is nyugodtab be lehet toppanni. Rugós, hab és kókusz matracokat kínálnak.

Termékeik egészségpénztárra nem számolhatóak el. Ellenben bizonyos ágybetétekre ajánlanak pénzvisszafizetési garanciát. A szállítás díjáról pontos információt nem találtam.

Ha szimpatikusnak találunk egy matracot náluk, akkor érdemes megnézni a habok és/vagy a rugók sűrűségét.

Az üzlet címe: 7100 Szekszárd Tartsay Vilmos utca 18.

Bútorvilág

A Bútorvilág jelen pillanatban kizárólag habszivacs matracokkal foglalkozik. A Best Dream saját gyártású matracait kínálják. A matracok hagyományos sűrűségben készülnek, főleg a feszesebb fekhelyek kedvelőinek lehetnek szimpatikusak.

Az általuk forgalmazott termékek egészségpénztári számlára megvásárolhatóak. Pénzvisszafizetési garanciát nem kínálnak, így érdemes jól kipróbálni az ágybetéteket, ha náluk vásárolunk. A matracaik szállítása ingyenes, ha az értékük eléri a 30 000,- forintot.

Az üzlet címe: 7100 Szekszárd Tartsay Vilmos utca 4.

Hol vegyek akkor mégis matracot Szekszárdon?

Én 4 szekszárdi matracboltot találtam. Azt gondolom, hogy érdemes mindegyikbe ellátogatni, hiszen akkor lehet jól választani, ha több matracot is kipróbálunk és megtudjuk, hogy számunkra mi a kényelmes.

Azért arra figyelnék, hogy olyan matracot vegyek, amely mellé van pénzvisszafizetési garancia – hiszen még a leggondosabb választás mellett is félrenyúlhatunk. (Így én ki is zárnám azt, hogy webáruházból rendeljünk matracot)

Plusz infók a cikkhez – FONTOS

Jelen cikk írója a budapesti Matracman Shop tulajdonosa. Ettől még objektíven írok, de ezt fontosnak tartom megjegyezni. Amennyiben bármilyen észrevételed/kérdésed lenne az írással kapcsolatban, kérlek írj a molnar.miklos@matracman.hu oldalra.

A cikkben található gondolatok szigorúan a magánvéleményemet tükrözik – amelyet 9 matraciparban eltöltött évre alapozok. Az infókat az adott üzlet honlapján nyilvánosan elérhető adatokból merítettem.

Ezt a cikket 2019. április 30-án írtam. Azóta a dolgok változhattak.