SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

Budapesten és Pest megyében:

 

  • Kisméretű vákuumcsomagolt matracok (80×200-as és 90×200-as méretben az összes hideghab, habrugós és memory matrac): 7 500,- forint.
  • Nagyméretű vákuumcsomagolt matracok (140×200-as, 160×200-as és 180×200-as méretben az összes hideghab, habrugós és memory matrac): 7 500,- forint.
  • Latex matracok és nem vákuumcsomagolt matracok: 15 000,- forint.
  • Párnák és matracvédők: ingyenes.

Budapesten és Pest megyén kívül:

 

  • Kisméretű vákuumcsomagolt matracok (80×200-as és 90×200-as méretben az összes hideghab, habrugós és memory matrac): 7 500,- forint.
  • Nagyméretű vákuumcsomagolt matracok (140×200-as, 160×200-as és 180×200-as méretben az összes hideghab, habrugós és memory matrac): 15 000,- forint.
  • Latex matracok: 15 000,- forint.
  • Párnák és matracvédők: ingyenes.

 

(Miért kerül ennyibe a szállítás?

Az az igazság, hogy csak baromi masszív, strapabíró, tartós – és így általában nem túl könnyű matracokat árulunk. A legolcsóbb szállítási díj, amennyiért egy nagy vákuummatracot vagy egy latex matracot elvisznek tőlünk, az 15 240,- forint. Ennyibe kerül nekünk egy ilyen matrac szállítása Pest megyében. Egy nagy matrac távolabbra szállítása akár 30 000,- forintunkba is kerülhet. Ennek függvényében voltunk kénytelenek megállapítani szállítási díjainkat.)

Gyakran ismételt kérdések – kattints a kérdésre és jön a válasz. 🙂

Hogyan tudok fizetni kiszállítás esetén?

Gyakorlatilag bárhogyan.

Budapesten és Pest megyében általában mi szállítunk, így készpénzzel, bankkártyával, átutalással, egészségpénztári kártyával is tudsz fizetni. Ahogyan szeretnél. 

A többi megyében – illetve időnként Pest megyében – a fizetés módja attól függ, hogy melyik partnerünk tudja elvinni a csomagot. Ilyen esetekben mindig előre egyeztetünk. 🙂

Ha több terméket rendelek, akkor mennyibe kerül a szállítás?

Annyiba, mintha egy terméket rendelnél. Ha például két matracot rendelsz, a szállításért akkor is csak egyszer fizetsz. Nem kell termékenként fizetned, mindig címenként fizetsz.

Mennyi idő alatt kapom meg a megrendelt terméket?

Budapesten és Pest megyében a raktáron lévő matracokat (a legtöbb matracból van raktáron) általában 1-2 héten belül – legtöbbször egy héten belül – szállítjuk.

Budapesten és Pest megyén kívül a raktáron lévő habmatracok esetében átlagosan 1-2 hét szállítási idővel számolhatsz. 

 

Megkaphatom gyorsabban is a megrendelt terméket?

Ha valamire ennél is gyorsabban szükséged van, akkor írj a hello@matracman.hu címre és megnézzük, hogy mit tudunk csinálni.

Miért nem ingyenes a vákuummatracok szállítása?

Egyrészt az általunk forgalmazott matracok olyan sűrűségű anyagból készülnek, amelyek igen ritkák Magyarországon. Egyszerűen ezt a méretet és súlyt a hagyományos futárszolgálatok egyáltalán nem (pl. a 140, 160, 180-as méret esetében) vagy csak drágábban hajlandóak elvinni (80-as, 90-es méret esetében).

Másrészt a szállítás díját mi nem építettük bele a matrac árába. Ha megnézed, hogy mit tud egy-egy matracunk és összehasonlítod más cégek matracaival – és azoknak az áraival – akkor látni fogod, hogy ár-érték arányban elég jók vagyunk. Mondhatjuk, hogy ebben a minőségben nehéz olyan céget találni, aki árban felveszi velünk a versenyt.

Miért nem ingyenes a szállítás?

Ahogy már említettük, mi nem építjük be az árainkba a szállítás díját. Mindemellett nagyon olcsón szállítunk.

Ha átgondolod, hogy mennyibe kerülhet a címedre elszállítani egy matracot, akkor te is megbizonyosodhatsz róla, hogy a szállítási díjunk igazából még így sem fedezi a szállítás költségét. Hívhatjuk inkább csak szállítási hozzájárulásnak is, hiszen messze nem fedezi kollégánk munkabérét, az autó árát, annak üzemeltetési költségeit, stb…

Természetesen, ha te tudsz olcsóbb fuvart, akkor lehetőséged van személyesen is átvenni a megvásárolt termékeket budapesti bemutatótermünkben. Ilyen esetekben örömmel segítünk bepakolni/felpakolni a matracot. 🙂