SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

Budapesten és Pest megyében:

 

  • Kisméretű vákuumcsomagolt matracok (80×200-as és 90×200-as méretben az összes hideghab, habrugós és memory matrac): 5 000,- forint.
  • Nagyméretű vákuumcsomagolt matracok (140×200-as, 160×200-as és 180×200-as méretben az összes hideghab, habrugós és memory matrac): 5 000,- forint.
  • Latex matracok és nem vákuumcsomagolt matracok: 10 000,- forint.
  • Párnák és matracvédők: ingyenes.

Budapesten és Pest megyén kívül:

 

  • Kisméretű vákuumcsomagolt matracok (80×200-as és 90×200-as méretben az összes hideghab, habrugós és memory matrac): 5 000,- forint.
  • Nagyméretű vákuumcsomagolt matracok (140×200-as, 160×200-as és 180×200-as méretben az összes hideghab, habrugós és memory matrac): 10 000,- forint.
  • Latex matracok: 10 000,- forint.
  • Párnák és matracvédők: ingyenes.

 

 

Gyakran ismételt kérdések – kattints a kérdésre és jön a válasz. 🙂

Hogyan tudok fizetni kiszállítás esetén?

Gyakorlatilag bárhogyan.

Budapesten és Pest megyében készpénzzel, bankkártyával, átutalással, egészségpénztári kártyával. Ahogyan szeretnél.

Egyéb címek esetén készpénzzel vagy átutalással.

Ha több terméket rendelek, akkor mennyibe kerül a szállítás?

Annyiba, mintha egy terméket rendelnél. Ha például két matracot rendelsz, a szállításért akkor is csak egyszer fizetsz. Nem kell termékenként fizetned, mindig címenként fizetsz.

Mennyi idő alatt kapom meg a megrendelt terméket?

Budapesten és Pest megyében a raktáron lévő matracokat (a legtöbb matracból van raktáron) általában 72 órán belül, de legrosszabb esetben egy hét alatt szállítjuk.

Budapesten és Pest megyén kívül a raktáron lévő habmatracok esetében átlagosan 1 hét szállítási idővel számolhatsz, míg a raktáron lévő latex matracok esetében 1-2 héttel.

 

Megkaphatom gyorsabban is a megrendelt terméket?

Ha valamire ennél is gyorsabban szükséged van, akkor írj a hello@matracman.hu címre és megnézzük, hogy mit tudunk csinálni.

Mit foglal magában a szállítási szolgáltatás?

A szállítás azt jelenti, hogy a megrendelt terméket bevisszük a házba. Ha szeretnéd, akkor a hálószobába, ha szeretnéd, akkor a nappaliba. Tehát nem arról van szó, hogy bevisszük a kapun, onnantól pedig szenvedj vele te…

Miért nem ingyenes a vákuummatracok szállítása?

Egyrészt az általunk forgalmazott matracok olyan sűrűségű anyagból készülnek, amelyek igen ritkák Magyarországon. Egyszerűen ezt a méretet és súlyt a hagyományos futárszolgálatok egyáltalán nem (pl. a 140, 160, 180-as méret esetében) vagy csak drágábban hajlandóak elvinni (80-as, 90-es méret esetében).

Másrészt a szállítás díját mi nem építettük bele a matrac árába. Ha megnézed, hogy mit tud egy-egy matracunk és összehasonlítod más cégek matracaival – és azoknak az áraival – akkor látni fogod, hogy ár-érték arányban elég jók vagyunk. Mondhatjuk, hogy ebben a minőségben nehéz olyan céget találni, aki árban felveszi velünk a versenyt.

Miért nem ingyenes a szállítás?

Ahogy már említettük, mi nem építjük be az árainkba a szállítás díját. Mindemellett nagyon olcsón szállítunk.

Ha átgondolod, hogy mennyibe kerülhet a címedre elszállítani például egy ágyat, akkor te is megbizonyosodhatsz róla, hogy a szállítási díjunk igazából még így sem fedezi a szállítás költségét. Hívhatjuk inkább csak szállítási hozzájárulásnak is, hiszen messze nem fedezi kollégánk munkabérét, az autó árát, annak üzemeltetési költségeit, stb…

Természetesen, ha te tudsz olcsóbb fuvart, akkor lehetőséged van személyesen is átvenni a megvásárolt termékeket budapesti bemutatótermünkben.