Matrac

Matracok Szolnokon

Szolnoki matracboltok

Szolnokon sok matracbolt van, de sajnos nem olyan széles a kínálat, mint Budapesten. Azért érdemes végigfutni a cikket, mert az összes üzletről írok néhány sort.

Szolnoki matracboltok listája

A következőkben áttekintjük az összes alternatívát – szigorúan szubjektív szempontok alapján… 🙂 Ha érdekel, hogy hogyan kell matracot választani, ezt a cikkünket érdemes elolvasnod: Milyen matracok vegyek?

Matrackuckó Szolnok

A Matrackuckó alvásszaküzletében minden olyan matrac típus megtalálható, amire bárkinek szüksége lehet:

Tudod miért jó a zónás matrac? A videóból kiderül…

Az átlagnál nagyobb sűrűségű habokból készült hideghab ágybetétek mellett leginkább a matracok mellé elérhető 30 napos pénzvisszafizetési garanciáról híresek.

Matracaik egészségpénztárra elszámolhatóak, a vákuumcsomagolt ágybetétek szállítása ingyenes. A felnőtt matracok mellé 10 év garanciát kínálnak. Az összes fekvőbetét a saját családi tulajdonban lévő varrodában készül.

A  szolnoki Matrackuckó a Sólyom utca 3. szám alatt található.

Dormeo Szolnok

A szlovén multi Szolnokon is képviselteti magát. Az üzlet az Ady Endre út 28. szám alatti Szolnok Plazaban található. Nem mondanám tisztán matrac szaküzletnek, hiszen a gördülő talpú cipőktől kezdve a konyha felszerelésig minden megtalálható náluk. Pont ezért számítani kell arra, hogy a honlapon felsorolt matracaik közül sokat nem lehet kipróbálni.

Kínálatukban hideghabos, memory habos, zsákrugós és habrugós matracok szerepelnek. Egyes matracaikra kínálnak pénzvisszafizetési garanciát. A habsűrűségekre érdemes rákérdezni döntés előtt.

Matracaik elszámolhatóak egészségpénztárra, valamint legjobb tudomásom szerint van lehetőség hitelre is.

Fáraó Bútor matracok

Ők inkább egyéb kategóriában lehetnek erősek, ugyanis a honlapjuk alapján csupán egyetlen matracuk van – szerintem az is bonellrugós. Az üzletük a Téglagyári út 13. szám alatt található.

Jysk matracok Szolnokon

A Jysk matracain egyszer már végigrágtuk magunkat, ezt itt lehet elolvasni: Jysk matrac vélemény. Ebben a cikkünkben minden benne van, amit tudunk róluk.

Egyébiránt elég sok féle matrac van a kínálatukban – mindenféle habok, rugós matracok, kókusz… -, így van, akiknek érdekes lehet betérni hozzájuk. Egészségpénztárra tudomásom szerint nem lehet elszámolni a termékeiket, viszont bizonyos matracaik mellé elérhető a pénzvisszafizetési garancia.

A szolnoki Jysk az Ady Endre út 28. szám alatt található. Ha meglátogatjuk őket, érdemes figyelni a habok sűrűségére, illetve a rugószámra.

Fehér Fortuna

A Fehér Fortuna bútorbolt a fekhelyek közül a Cardo matracok és a Best Dream matracok mellé tette le a voksát. Így mind hab, mind latex, mind pedig rugós ágybetétek közül választhatunk.

A Fehér Fortuna matracok Szolnokon a Boldog Sándor István körút 11/a. címen próbálhatóak ki. Egészségpénztári elszámolhatóságról nem találtam információt.

Labella bútor

A Labella bútor matrac kínálatában megtalálhatóak kókusz, rugós, hab és latex matracok is. Több márkával is dolgoznak (például Ceriflex matracok).

Ingyenes szállításról, egészségpénztári elszámolásról vagy pénzvisszafizetési garanciáról nem találtunk információt.

Matracdepó Szolnok

A Matracdepó az egyik legnagyobb hálózat Magyarországon, főleg vidéki jelenlétük erős. Matracaik között bonellrugós, zsákrugós, latex, hab és kókusz matracokat is találunk.

Matracaik a Matrackuckóhoz hasonlóan rendelkeznek egészségpénztári elszámolhatósággal. Pénzvisszafizetési garanciát sajnos nem kínálnak. Fekhelyeiket saját maguknak importálják.

Hol vásároljak matracot Szolnokon?

Matracvásárlásnál a legfontosabb tanács a következő: döntés előtt ki kell próbálni! Ennek megfelelően csak akkor ajánlok megvenni egy matracot, ha azt már kipróbáltuk.

A megfelelő döntéshez ráadásul érdemes minél több matracon feküdni! Nyugodtan ellátogathatunk akár az összes szolnoki matrac üzletbe – nincs olyan sok belőlük. 🙂

Sőt, én Budapest felé is elnéznék, mert ott olyan kínálat van, ami nem jellemző Szolnokra. Például gyere el hozzánk a Matracman Shopba. 🙂

Arra azért érdemes odafigyelni, hogy olyan helyen vásároljunk, ahol elérhető valamilyen formában pénzvisszafizetési garancia – így biztosan nem áll majd a pénzünk egy olyan matracban, ami kényelmetlen.

A cikkben a kizárólag szivacsvágással foglalkozó cégeket nem említettük meg, lévén azokat nem tekintjük matracoknak.

Amennyiben bármilyen kérdés/vélemény lenne a bejegyzésben foglaltakkal kapcsolatban, úgy kérjük, hogy a molnar.miklos@matracman.hu címre küldjétek el azt.