Matrac, matracbolt

Matrac Székesfehérváron – körkép a székesfehérvári matracboltokról.

Hol vegyünk matracot Székesfehérváron?

Az ember azt gondolná, hogy jó sok matracbolt akad Székesfehérvár városában, de meglepő módon nem így van. Összesen 4 matracszaküzlet (Matrackuckó, Matracdepó, és Dormeo – a negyedik üzlet nem szeretett volna szerepelni a listában) és két lakberendezési áruház (Jysk és Axel Bútorház) vár minket.

Székesfehérvár főtere


Figyelem! Mielőtt bárhol matracot vennél, olvasd el az ország legrészletesebb matracvásárlási tanácsait!


Székesfehérvári matracboltok tesztje vásárlóbarátság szerint

A székesfehérvári Vörösmarty Rádió interjút készített velünk. Hallgasd meg!

A következő teszt nem a matracokat vizsgálja, hanem azokat a szolgáltatásokat, amelyet egy matracszaküzlet adni tud a vásárlóinak.

Nem hiszel a matrac tesztekben? Mi sem. Nézd meg erről szóló videónkat!

Teljesen objektív módszer: a kérdésekre “van” vagy “nincs” a válasz. Nézzük is a kérdéseket:

 • Egészségpénztárra lehet vásárolni?
 • Ingyen szállítják a matracot?
 • Van pénzvisszafizetési garancia?
 • A használt ágybetétet elszállítják ingyen?
 • Hitelre lehet vásárolni?
 • A honlapon feltüntetett ágymatracok kipróbálhatók az üzletben?

Így szerepeltek Székesfehérvár matrac tesztjén az üzletek.

Nagyon fontos videó: miért fontos a zónázás és milyet érdemes keresni?

Most nézzük meg egy kicsit részletesebben is az egyes székesfehérvári matracüzleteket:

Matrackuckó: Alapvetően memory és hideghab matracokban erősek. Nagysűrűségű és nagy rugalmasságú habokkal is dolgoznak, ami nem elterjedt a magyar piacon. A táblázatból is látszik, hogy van minden, ami szemnek, szájnak ingere – nem véletlenül lettek elsők a Dormeoval holtversenyben. Egyedül hitellehetőség nincs. Az ország egyik legnagyobb hálózata.

Matrac üzlet Székesfehérváron belülről.

Így néz ki a Matrackuckó székesfehérvári üzlete belülről.

Dormeo matrac Székesfehérvár: A televízióból ismert márka. Náluk is hideghab és memory matracokkal találkozunk. Egyszer már írtunk egy összefoglaló cikket róluk, ezt ide kattintva elolvashatod: Dormeo matracok vélemény. Holtversenyben első helyezettek ők is.

Matracdepó: Holtversenyben a negyedik helyet csípték el. Nagy országos hálózat, amely kimondottan matracokkal foglalkozik. Kedveltem a honlapjukat. Szép, letisztult. Memory, hideghab, latex és zsákrugós ágybetéteket forgalmaznak. Nagy hátrány náluk, hogy a matracokat csak vastag fólián keresztül lehet kipróbálni – így még kevesebb esélyünk van úgy érezni magunkat, mintha otthon lennénk.

Jysk matrac Székesfehérvár: Gondolom senkinek sem kell bemutatni őket. Lakberendezési áruházként sok helyen ott vannak az országban. Egyszer már leírtuk róluk a véleményünket, itt elolvashatod: Jysk matracok vélemény.

Axel Bútor: Nálam ők abszolút lakberendezési áruházként vannak nyilvántartva. Ennek ellenére van 3 darab matrac a weblapjukon, így a szegényes székesfehérvári matrac felhozatal miatt beraktam a felsorolásba.

A jó matrac vásárlásához elengedhetetlen, hogy a lehető legtöbb matracot próbáld ki. Szóval hajrá! Matrac Székesfehérváron nem sok helyen van, így simán belefér, hogy megnézd akár az összes üzletet!

Székesfehérvári matrac üzletek címei

 • Matrackuckó: 8000 Budai út 81.
 • Dormeo: 8000 Kossuth utca 7.
 • Matracdepó: 8000 Seregélyesi út 92.
 • Jysk: 8000 Gugásvölgyi út 4.
 • Axel Bútor: 8000 Mártírok útja 70.

Székesfehérvári matracboltok versenyének módszertana

A teszthez legtöbbször Google barátomat hívtam segítségül. Ha például tudni akartam, hogy valakinél lehet-e egészségpénztárral fizetni, akkor például beírtam a keresőbe, hogy “Matrackuckó egészségpénztár”. Ha nem hozott találatot, akkor megpróbáltam ugyanezt a honlapon is. Ha semmilyen infót nem találtam sehol, akkor beírtam a táblázatba, hogy “Nincs”. Ha valahol valami mégis van és én nem találtam rá, akkor írj (molnar.miklos@matracman.hu) és javítom.

Biztos, hogy a székesfehérvári matrac teszt nem 100%-os mérési módszer, de jobbat nem találtam. Fontos infó még, hogy a Matrackuckóhoz közöm volt!

Persze nem ezért lett ő a legvásárlóbarátabb matrac bolt Székesfehérváron, hanem azért, mert ők tettek érte a legtöbbet, hogy a vásárlókat a legjobban kiszolgálják – a lehetőség a többiek előtt is nyitott…

Ha tetszett a cikk, oszd meg te is Facebookon! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük