Matrac, matracbolt

Axelbútor matrac Székesfehérváron

Axelbútor matracok Székesfehérváron

Múltkor olyan jól körbejártuk, hogy milyen lehetőségek vannak matracot venni Székesfehérváron, hogy úgy döntöttem egyesével is megvizsgálom az ott említett üzleteket. A székesfehérvári matrac verseny erdeményei ide kattintva tekinthetők meg. Fehérvár mellett Győrben is megtalálható egy üzletük, de mi most kizárólag a székesfehérvári üzlettel fogunk foglalkozni.

De térjünk vissza az Axel Bútorház székesfehérvári matrac kínálatára…

Nem hiszel a matrac tesztekben? Mi sem. Nézd meg erről szóló videónkat!

Axelbútor matrackínálata Székesfehérváron

Mindenkit el kell keserítsek, de sajnos az Axelbútor nem rendelkezik túl nagy matrackínálattal. Valójában már a versenybe is csak azért kerültek be, mert annyira kevés matracbolt van Fehérváron, hogy úgy láttam jónak, ha azokat is bemutatom, akik csak néhány matraccal vannak jelen a városban.


A székesfehérvári Vörösmarty Rádió interjút készített velünk. Hallgasd meg!

A kínálat összesen 3 (három) darab matracból áll. Őket most egyesével is bemutatom…

Santa Lucia matrac: egy hideghab matrac, ami rendesen meg van flikflakkolva. Sok zóna, állítható keménység, az ára mégis egy egyszerű szivacsmatrac árával vetekszik. Ha jól látom, akkor 25-ös és 30-as sűrűségű habokból áll. Ez azért nem a legmagasabb sűrűség, de a formavágás ötletes, egy ráfekvést mindenképp megér.

Santa lucia matrac

Így néz ki a Santa Lucia… Forrás: axelbutor.hu

Visco Dream matrac: Egyszerű hideghab matrac egy kis memory réteggel a tetején. 3 centi memory van felül, hogy egy kicsit lágyítson. A memory hab alatt 25-ös sűrűségű habnak kinéző szivacs, míg legalul újrahasznosított szivacs kap szerepet.

Az egyik legfontosabb dolog a matracban a zónásítás. Miért van ez és mire figyelj? Erről beszélek a videóban…

Premium Dream matrac: Ez is szivacs+memory hab matrac. Felül a szokásos memory habbal, alatta pedig egy olyan mag, amit 3 féles sűrűségű anyagból áll össze. Ilyet azért ritkán látok. 25-35-ös szivacsnak látszik, ez azért szerintem messze van a prémiumtól a maga 16 centis vastagságával.

Összesen ez a három darab matraca van tehát a székesfehérvári Axelbútornak… Látszik, hogy ők is inkább a lakberendezésben látják magukat meghatározónak.

Egészségpénztárra nem lehet náluk matracot venni, a szállítás nem ingyenes, a használt matracot nem hozzák el, valamint hitelt és pénzvisszafizetési garanciát sem kínálnak.

Megéri elmenni a székesfehérvári Axel Bútorházba matracot próbálni?

Igen. Fehérváron olyan kicsi a matrackínálat, hogy miért ne mennél kipróbálni pont ezt? A matracvásárlás során a legfontosabb feladatod, hogy minél több matracot kipróbálj. Szóval gyerünk, kalandra fel! Üzletüket a Mártírok útja 70. alatt találod.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük