Matrac, matracbolt

Hol van matracbolt Polgárdiban?

Matrac Polgárdi városában? Nincs…

Gárdony és Mór után Polgárdi matrac helyzetét is áttekintettük egy kicsit és sajnos semmi újat nem tapasztaltunk. Hiába város, matrac Polgárdiban egyáltalán nem található. Nincsen sajnos egyetlen egy matracbolt sem.

Matrac Polgárdi városában nincs

Természetesen nyitott a lehetőség, hogy interneten rendeljünk matracot Polgárdi lakosai számára, de a matracvásárlás elengedhetetlen eleme lenne az ágybetétek kipróbálása. Hiszen honnan is tudhatnánk, hogy mi a kényelmes, ha még sosem próbáltuk? Felmerül a kérdés, hogy ebben az esetben végül hol vásároljunk?

Ezt a videót érdemes megnézned, ha matracot keresel!

Matrac Polgárdi környékén – hol?

Szerencsére nem kell olyan sokat utazni. Van matrac Polgárdi mellett, méghozzá egészen közel: Székesfehérváron. Autóval pikk-pakk ott vagyunk és 6 különböző üzlet is vár minket, ahol ágymatracokat tudunk próbálgatni.

Ráadásul néhány hete össze is szedtük, hogy melyek közülük a legvásárlóbarátabbak. Idekattintva megnézheted a székesfehérvári matracbolt verseny végeredményét. Biztos vagyok benne, hogy ezekben a boltokban megtalálod a számodra tökéletes fekhelyet. Itt vannak a címeik a könnyebb navigációhoz:

  • Matrackuckó Székesfehérvár – Fehérvár 8000 Budai út 81.
  • Matracdepó – Fehérvár 8000 Seregélyesi út 92.
  • Dormeo – Fehérvár 8000 Kossuth utca 7.
  • Jysk – Fehérvár 8000 Gugásvölgyi út 4.
  • Axelbútor – Fehérvár 8000 Mártírok útja 70.
  • Albakomfort – Fehérvár 8000 Kadocsa utca 13.

A megjelölt üzletek közül többen elfogadják az egészségpénztári kártyádat is, illetve ingyen szállítják ki a matracot Polgárdiba – sőt, van ahol a használt, régi matracokat díjmentesen el is hozzák!

A fenti üzletekben többek között ezeket a matractípusokat találod meg: hideghab, memory hab, zsákrugós, bonell rugós, bio (kókusz, latex)

+ tipp matracvásárláshoz: próbálj ki minél több matracot! Ez fogja eldönteni, hogy számodra mi a megfelelő. Érdemes arra is figyelni, hogy a matrac mellé járjon pénzvisszafizetési garancia is. Így, ha véletlenül kiderül, hogy nem kényelmes, akkor nem neked kell töredékáron megszabadulni tőle – ergo nem buksz pénzt! Jó próbálgatást!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük