Matrac, matracbolt

Hol van matracbolt Móron?

Matrac Mór városában?

Bár Fejér megye harmadik legnagyobb városa Mór, matrac szempontjából sajnos nincsen túl jól eleresztve. Amikor arra kalandoztam, akkor is sajnos csak egyetlen üzletbe sikerült belefutnom, ahol lehet matracokat kapni. Bár sok webáruház szállít matracokat Mórra is, én azért mindig azt mondom, hogy az ágybetétet vásárlás előtt ki kell próbálni – ahogy a puding próbája is az evés…

Nincs matrac Mór környékén

Mór szép város, de matracboltja sajnos nem nagyon van. 🙁 Forrás: nemzetibormaraton.hu

Ezt a videót érdemes megnézned, ha matracot keresel!

Tulajdonképpen matrac Mór belterületén csak egyetlen helyen kapható, ami nem más, mint a Pfiffer bútor Móri bemutatóterme. Ők is inkább bútorokkal foglalkoznak – amúgy nagyon szép fa bútorokkal -, de van néhány matrac is a kínálatukban – elvileg, de azért érdeklődj, mielőtt odamész, mert elég eldugott helyen találtam meg őket a honlapjukon és összesen csak két darab matrac szerepelt az árlistájukon. Ez azért elég szegényes kínálat, ennél többet lenne érdemes kipróbálni.

Matrac Mór környékén

Ha hajlandó vagy egy kicsit kilépni Mórról, akkor viszont már nem is állunk olyan rosszul. Székesfehérvár elérhető közelségben van és itt már találhatsz vagy féltucat matracboltot. Egyszer már írtunk is róluk, amikor feldolgoztuk, hogy melyik bolt a legvásárlóbarátabb. Erről ide kattintva tudsz olvasni: székesfehérvári matracboltok versenye.

A következő matracboltokat tudod kipróbálni Székesfehérváron:

  • Matrackuckó Székesfehérvár – 8000 Budai út 81.
  • Albakomfort – 8000 Kadocsa utca 13.
  • Axelbútor – 8000 Mártírok útja 70.
  • Jysk – 8000 Gugásvölgyi út 4.
  • Dormeo – 8000 Kossuth utca 7.
  • Matracdepó – 8000 Seregélyesi út 92.

Biztos vagyok benne, hogy ha megnézed a fenti hat boltot, akkor fogsz neked megfelelő matracot találni. A fenti szaküzletekben lehetőséged van kipróbálni egy csomó matracot, van ahol fizethetsz egészségpénztárral, sőt sok helyen nem csak elviszik ingyen a matracot Mórra, de még a használtat is elhozzák. Kínálatban pedig megtalálsz mindent, ami kell: hideghabot, memoryt, biot, rugóst…

+1 tipp: mindig olyan matracboltot keress, ahol kapsz pénzvisszafizetési garanciát. Ha nem jó a matracod, akkor ne neked kelljen küzdeni, hogy mit kezdj vele. Oldja meg a bolt – ez ma már alapszolgáltatás kell, hogy legyen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük