Matracot keresel Tatabányán? Segítek!

Hello Tatabánya, itt Matracman beszél! Segítek megtalálni a tökéletes matracot!

Matracot keresel, de azt sem tudod, melyik lenne a jó? Sőt azt sem tudod, hogy melyik mit tud? Segítek! Ezen az oldalon minden olyan infót – remélem, te is olyan öntudatos vásárló vagy, mint én, akit a tények érdekelnek, nem pedig a mellébeszélés – megtalálsz, amire szükséged van! Olvass tovább!

Kirándulj egyet a Matracman Shopba!

Tudom, nem Tatabányán vagyunk, de mutatok neked 12 pontot, amiért érdemes felkerekedned és ellátogatni hozzánk:

 • Olyan anyagokkal dolgozunk, amik nem kaphatóak Tatabányán – máshol is csak elvétve.
 • Sablon méretű matracainkra pénz-visszafizetés garanciát biztosítunk. Erről részletesebben itt olvashatsz.
 • Több, mint 300 matracunk van raktáron. Akár már ma elviheted új matracodat.
 • Mert 2010 óta ezzel foglalkozunk és már többezer embernek találtuk meg a tökéletes matracot.
 • Mert mi (Gábor és Miki) írtunk először a matracokról könyvet magyar nyelven. Azóta sem jelent meg több.
 • Azon kevés matracbolt egyike vagyunk, akiknek van fenntarthatósági kódexe – és etikai kódexe is.
 • Vannak olyan latex matracaink, amelyek nem tartalmaznak szintetikus latexet. Ha körülnézel a hazai kínálatban, akkor láthatod, hogy ez milyen ritka.
 • Arcunkat adjuk ahhoz, amit csinálunk. Tudjuk, hogy jó termékeket adunk és tudjuk, hogy nem húzunk le senkit. Nem véletlenül merjük felvállalni, amit csinálunk. Nézz bele videóinkba, nem félünk megmutatni magunkat – kattints ide.
 • Olyan anyagokkal dolgozunk, amik ritkák az országban, mint a fehér holló. Például vannak EMC hab matracaink, vagy Xdura habunk. De 55-ös sűrűségű HR hideghabot sem találsz nagyon máshol. Ha ráguglizol ezekre a habokra, alig találsz üzletet, aki ezzel foglalkozik. És nálunk itt vannak egy helyen.
 • A matracokat nektek fejlesztjük. 10 éve magyar vásárolókkal foglalkozunk, így pontosan tudjuk, hogy mire van szükségetek. Pontosan ezért nem dolgozunk olyan import matracokkal, amik amerikaiaknak, svédeknek vagy olaszoknak készültek. Ők ugyanis mást szeretnek, mint ti…
 • Amit lehet, Magyarországon oldunk meg. Vannak magyar habjaink, itthon varratunk (pedig a románoknál sokkal olcsóbb lenne), mi is itt élünk. Nem vagyunk giga nagy multi, csak négy, a matracipart imádó lelkes őrült. Zsolti, Miki és két Gábor…
 • Tatabányától autóval csak egy órára, tömegközlekedéssel is maximum 1,5 órára van az üzletünk Budapesten, a 13. kerületben, a Hegedűs Gyula utca 38. szám alatt. Ide kattintva megnézheted az összes kontaktunkat!

🙂

Ha érdekel, hogy mit írtak rólunk a vásárlóink, akkor érdemes legörgetned a lap aljára. Elolvashatod, hogy mit gondolnak azok, akik eljöttek hozzánk. De ennyi elég is az önreklámból, nézzünk néhány hasznos tippet!

Ezekre az infókra lehet szükséged, ha matracot keresel

Ha jobban is érdekel a matracok témája, akkor a következő cikkeket érdemes átolvasnod:

Ha hideghab matracok érdekelnek, akkor ez lesz a cikk, amit el kell olvasnod: hideghab matracok. Ha nincs kedved olvasni, itt videón is összeszedtük a lényeget:

Ha memóriahabot szeretnél vásárolni, akkor mindenképpen érdemes elolvasnod ezt az írást a memoryhab matracok előnyeiről és hátrányairól: memóriahabos matracok. Vagy nézd meg ezt a videót.

Ha latex matrac vásárlásán gondolkodsz, akkor ezt a hiánypótló cikket érdemes átfutnod, hogy képbe kerülj a natúr és a szintetikus latex matracok világával: latex matracok. Videón pedig itt tekintheted meg:

Ha úgy általában érdekelnek a matracok vagy pedig bizonytalan vagy, hogy melyik típus lehet a tökéletes, akkor pedig ezt a cikket olvasd át: milyen matracot vegyek?

Mások így láttak minket

Matracainkat ide kattintva nézheted meg