Matrac

Koronavírus elleni intézkedések

Koronavírus elleni intézkedések a Matracman Shopban

FONTOS INFÓ:

Minden nap nyitva vagyunk!


Tegnap az egyik vásárlónk megkérdezte, hogy hogyan védekezünk a koronavírus ellen. A kérdés jogos volt, ezért úgy döntöttünk, hogy megosztjuk, hogy milyen eljárásrend szerint működünk a világjárvány ideje alatt.

Természetesen a koronavírus elleni védekezés minket is érint, hiszen szeretnénk megóvni vásárlóink, szeretteink és saját egészségünket is.

Koronavírus elleni intézkedések a Matracman Shopban

Ennek megfelelően a Matracman Shop minden kollégája a következő eljárásrendet folytatja, hogy Te biztonságban próbálhasd ki nálunk matracainkat.

 • Minden vásárlót maszkban várunk.
 • Folyamatosan fertőtlenítünk. Naponta kétszer fertőtlenítő tartalmú felmosószerrel mosunk fel, valamint minden órában szellőztetünk.
 • A kilincseket, a lépcsőnél található korlátot minden vásárló távozása után fertőtlenítjük – ahogy a bankkártyaterminált és a vásárlók székeit is minden használat után. Ugyanígy járunk el a számítógépek billentyűzetével, mindennel, ami csak eszünkbe jut. Még az általatok hozott bankjegyeket is fertőtlenítjük – így ha visszaadunk neked, akkor biztos lehetsz benne, hogy fertőtlenített bankjegyeket kapsz vissza.
 • Minden vásárlónk számára biztosítunk a próbák során egy olyan fertőtlenített matracvédőt, amelyet előzőleg 95 fokon, fertőtlenítő hatású mosószerrel mostunk. Ezeket a matracvédőket már az első használat után újra mossuk, így használtat soha nem kaphatsz. 
 • Párnáink huzatát minden nap végén fertőtlenítő hatású mosószerrel gépben mossuk. 
 • Vigyázunk magunkra. Munkatársaink szinte kizárólag munkába járnak. Csak az elengedhetetlen bevásárlást intézzük, amúgy önkéntes karanténba vonultunk. Nem járunk szórakozóhelyre, moziba, kávézni, külföldre, egyáltalán sehova, ahova nem muszáj. Mi is szeretnénk egészségesek maradni és gondolunk szeretteinkre, vásárlóinkra is.
 • Ha házhozszállítást rendelsz Budapesten és Pest megyében, akkor azt minden esetben egyik kollégánk végzi majd és nem adjuk át a csomagot olyan futároknak, akik naponta akár több, mint 100 személlyel érintkeznek.

Továbbá a következő lépéseket vezettük be:

 • mellőzzük a kézfogást,
 • vásárlóink számára fertőtlenítő gélt biztosítunk,
 • természetesen naponta mi is többször kezet mosunk,
 • négy fős csapatunk fele gyalog jár munkába, másik fele pedig ahogyan az időjárás engedi, tömegközlekedés helyett bringára pattan.
 • amennyiben bármelyikünkön a vírus bármilyen tünetét észleljük, úgy önkéntes karanténba vonulunk. Ezt szerencsére könnyen megtehetjük, meg az üzlet működtetéséhez akár egy ember is elegendő, mi pedig négyen vagyunk. Ha kellene, egy ember dolgozna a hónap minden napján, hiszen szolidárisak vagyunk egymással.

Alapvetően mindent megteszünk, hogy megóvjuk magunkat és téged a vírustól, ráadásul mivel kis szaküzlet vagyunk, ezért a napi látogatószámunk alacsony.

Meddig tart a matrac akció?

Nagyon sokat gondolkodtunk rajta, hogy a nyitási akcióval mi legyen. Eredetileg március végéig tartott volna, de az élet elég rendesen közbeszólt.

Egyrészt nem szeretnénk folyamatosan azt írni, hogy nyitási akció van, mert az olyan átverés szagú, másrészt senkivel nem szeretnénk kiszúrni, amiért nem tud bejönni, még kevésbé szeretnénk azt, hogy valakit mi kényszerítsünk arra, hogy elhagyja az otthonát.

Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy a “nyitási” akció a veszélyhelyzet lezárását követ hónap végéig tart. Ezzel nem csak a fenti aggályainkat orvosoljuk, de reményeink szerint támogatjuk a vásárlóinkat, akik közül sokan – leginkább mindenki – nehezebb helyzetbe került, mint arra az év elején számított volna…

Ha bármilyen kérdésed merül fel a védekezéssel kapcsolatban vagy esetleg további ötleted lenne, hogy mivel tudnánk fokozni a védettséget, kérlek írj nekem személyesen a hahn.gabor@matracman.hu címre.

Jó egészséget kívánunk!

Hahn Gábor és a Matracman Shop csapata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük