Air HD matrac teszt

Air HD matrac teszt

Az Air HD matrac az Álommatrac márka alá tartozik és itthon az egyik legvagányabb hideghab matracnak számít. Alapvetően félkemény matracnak készült, ami azt jelenti, hogy nagyjából bárkinek kényelmes lehet, de nem itt van a kutya elásva.

Air HD matrac

A matrac két részből áll. Az egyik fele nagy sűrűségű 43kg/m3-as, míg a másik fele 35-ös habból áll, amivel már eleve köröket vernek a magyar piacon átlagnak számító 28-32-es sűrűségű habokra. De hogy ezt tetézzék, még megbolondították annyival a dolgot, hogy az egész Air HD matrac nagyrugalmasságú hideghabból készült. Így nem csak formakövetésben, de kényelemben és komfortban is csúcsra van járatva.

Nézzük meg, mit lehet tudni az Air HD matracról:

  • Nagy habsűrűséggel dolgozik (35 és 43-as sűrűségű hideghab),
  • mindkét oldala nagyrugalmasságú hideghabból készült,
  • 2 lehetséges fekvőfelület,
  • 7 zónára van osztva, hogy jobban formát kövessen,
  • levehető és könnyen mosható huzattal rendelkezik,
  • 18 cm vastag, és nincs szükség rugalmas ágyrácsra a használatához,
  • ingyen szállítják és van lehetőség pénzvisszafizetési garanciára,
  • 140 kilós súlyhatár és 10 év garancia van mellé.

Miben jó igazán az Air HD matrac?

A nagyrugalmasságú (HR) és a nagysűrűségű (HD) hideghab már önmagában komfortossá tenné a matracot, azonban a formára vágott (zónásított) fekvőfelület miatt extra kényelmet garantál mindenkinek.

Kérlek, segíts nekünk egy szavazattal! Köszönöm!


[poll id=”4″]


Nem csak, hogy sokkal jobban szellőzik, mint egy memory hab matrac, (erről egy 80×200-as matracnál 38 darab keresztirányú és 4 darab hossz irányú légcsatorna gondoskodik) de kényelemre is odaér, sőt szerintem meg is előz egyes memory matracokat – még akkor is, ha egyes matracszakértők szerint “almát hasonlítunk a körtével”, amikor a hideghab matracot vetünk össze egy memoryval…

Néhány évvel ezelőtt még nem így gondoltam, de azóta néhányszor már hitet tettem amellett, hogy a hideghab matracok jobbak, mint a memóriahabos társaik. Pontosan az Air HD matrachoz hasonló ágybetétek miatt gondolom így. Egy szuper matrac, ami lekörözi a legtöbb memory matracot, ráadásul olcsóbb is azoknál. Egy 160×200-as Air HD matrac ára ebben a pillanatban csak 124.999,- forint. Hihetetlenül olcsó ahhoz képest, amit tud.

Az Air HD-t a Matrackuckó üzleteiben tudjátok kipróbálni és megrendelni. Az egész országban ingyenes a szállítás és pénzvisszafizetési garanciát is kaphattok mellé.

Figyelem, elfogultság veszély!

Sok helyen le van már írva ennek a blognak az oldalain, hogy közöm van a Matrackuckó és Noks szaküzletekhez. Mivel az Air HD matrac csak a Matrackuckóban kapható, így nem nehéz kitalálni, hogy tulajdonképpen ez a matrac a “sajátom” – még akkor is, ha a Matrackuckóból kvázi már nyugdíjba mentem és napi feladatokat ott egyáltalán nem látok el.

Ettől függetlenül a fent leírtak teljes mértékben igazak, sőt annyi előnyöm van ennél a matracnál, hogy biztos vagyok benne, hogy ami oda van írva (sűrűség, rugalmasság, stb…), az tényleg igaz… Ha nem hiszed, próbáld ki! 🙂

A cikket 2017. március 19-én írtam. Azóta az árak és a matrac egyéb jellemzői (például a huzat) változhattak.

Kövess minket Facebookon is! 🙂

Air HD matrac teszt
3.7 (73.68%) 19 votes
Oszd meg te is! Köszönjük! :)
By | 2017-03-17T16:41:04+00:00 March 19th, 2017|Matrac|0 Comments

About the Author:

Hahn Gábor 2010-ben kezdett matracokkal foglalkozni. A magyar és osztrák Noks matrac tulajdonosa, a Matrackuckó résztulajdonosa. 2017 elejétől gyakorlatilag visszavonult a napi munkától egyéb cégeiben és kizárólag Magyarország alváskultúrájának fejlesztéséért dolgozik.

Leave A Comment

OSZD MEG TE IS!