Matrac

Noks matrac vélemény

Noks matrac vélemény

A Noks matrac megszűnt, helyette nyitottuk ki a Matracman Shopot! Várunk szeretettel! 🙂

Annyi hamis vélemény jelent meg a Noks matrac kapcsán a magyar neten, hogy gondoltam, én is megírom a gondolataimat. Ha elolvasod ezt a cikket, tudni fogod, hogy miben a különbözik a Noks matrac bemutatóterme az összes többi matracbolttól az országban…

noks matrac bemutatóterme

Így néz ki a bemutatóterem. Igaz, hogy nincsen hasonló az országban?

Mitől más a Noks matrac?

Alapvetően a hozzáállásban. Egyszerűen mindent, amit ki lehet találni, mi odaadunk a vásárlóinknak. Hogy mire gondolunk? Felsorolunk néhányat:

  • 101 nap feltételek nélküli pénzvisszafizetési garancia. Nincsenek kisbetűk. Ez nem cseregarancia, hanem visszaadjuk a készpénzt.
  • Ingyenes házhozszállítás.
  • Ingyenes elszállítás, ha mégsem válna be az új matrac.
  • Elhozzuk a használt matracodat – természetesen ingyenesen.
  • 1 órán keresztül megkapod az egész bemutatótermet. Más nem lehet jelen, csak rád figyelünk.
  • Finom kávéval kínálunk.
  • Adunk meglepetés finomságot a próba végén – akkor is, ha nem vásárolsz.

Arról nem is beszélve, hogy a Noks matrac bemutatóterme nem egy hagyományos üzletben lett berendezve, hanem egy gyönyörű V. kerületi lakást alakítottunk ki a célra – így valóban elmondhatjuk, hogy nem steril környezetben, hanem otthoni körülmények között próbálhatjuk ki a matracokat – egy valódi hálószobában.


A tökéletes matrac megtalálásához mindenképpen olvasd el ezt a cikkünket: Milyen matracot vegyek?


Ha pedig kijössz a hálószobából, akkor a Matracman Alvásblog egyik írója várja kérdéseidet – így biztos lehetsz benne, hogy minden problémádra értelmes és szakmailag helyes megoldás születik.

Ha jó matracot keresel, érdemes zónásat venni! Hogy miért? A videóból kiderül!

Szóval egy kicsit mindent máshogyan csinálunk, mint egy hagyományos matracboltban…

Milyen matracokat találhatok a Noks matracnál?

A Noks matrac bemutatótermében kizárólag szuper matracok kerülnek be. 🙂 Viccet félretéve, alapvetően a matracválasztás teljesen szubjektív műfaj, de természetesnek gondoltuk, hogy minőségben kizárólag a legjobbat kívánjuk nyújtani, így a Noks matracok között csak nagyrugalmasságú (HR) hideghab matracok találhatóak, amelyek az átlaghoz képest nagyobb sűrűségű habokat is tartalmaznak.

A nagy rugalmasságú HR habok legnagyobb előnye, hogy sokkal kényelmesebbek, mint a hagyományos egyszerű merev hideghabok. Érzésre össze sem lehet téveszteni a kettőt.

Az átlagos hideghab matracoknál nagyobb sűrűséget tartalmazó Noks ágybetétek pedig tovább bírják, jobb formatartó képességgel rendelkeznek a hagyományos hideghaboknál. Ennek köszönhetően nem csak kényelemben, de tartósságban is kiemelkedő értékekkel bírnak.

A Noks matrac koncepciójának története

Szerettünk volna valamilyen új dolgot kipróbálni a magyar matracpiacon – olyat, ami eddig még nem volt. Ezért úgy döntöttünk, hogy létrehozzuk a Noks matrac koncepcióját – egy olyan próbalehetőséget, amelyet még nem látott a világ. A Noks matrac tehát a kísérleti boutique-bemutatóterem volt.

meglepi

Mindig van valami meglepetés – most éppen fánk volt… 🙂

A kezdetekkor az volt a koncepció, hogy külföldi mintára létrehozunk egy olyan matracot, amelyet mindenkinek bátran ajánlunk. Adunk mellé 101 nap pénzvisszafizetési garanciát, kialakítunk mellé egy gyönyörű bemutatótermet, ahol egyszerre csak egy ember lehet jelen… Szóval mindenből a legjobbat.


Mit gondol a Noks matracról a konkurencia?

Talán olvastál egy cikket az interneten, amelyben minket ekéznek. Szemünkre vetik, hogy egy matrac nem lehet jó mindenkinek – bár azóta az eredeti cikk írója létrehozott egy hasonló koncepciót és az ő matraca már természetesen mindenkinek jó.

Valamint, hogy túl drága. A drágaságot bizonyítandó összehasonlítják egy olyan matraccal, ami 5 centivel vékonyabb és köszönő viszonyban sincs a habminősége a Noks Original matrac habminőségével. Szóval semmi sem fekete és fehér, érdemes forráskritikát alkalmazni… És persze próbálni, lehetőleg minél többet. 🙂


A matracot szerették az emberek, viszont kevesen jöttek el kipróbálni. Egyszerűen azért, mert nem jött be a gondolat, hogy csak egy matracból lehet „választani”. Nem gondolkodtunk sokat, összeszedtünk még 6 matracot és újragondoltuk az egész koncepciót.

Ekkor született meg egy új, a mai napig egyedülálló módszer a matracvásárlásra. Az új Noks rendszerben kizárólag időpontra lehet jönni, ami garantálja a zavartalan matracpróbát. Ráadásul a próba során a kezdeti ismerkedő beszélgetést követően teljesen egyedül hagyjuk az érdeklődőt leendő matracával – sőt, még a lámpát is lekapcsoljuk, ha kérik. 🙂

Így a matracpróba a Noks matracok esetében tényleg otthonszimulációs matracpróbának tekinthető. Ilyen lehetőség máshol Magyarországon nem található – de világviszonylatban sem ismerünk hasonlót…

Itt tart tehát a Noks matrac… Persze már törjük a fejünket, hogy mivel tehetnénk még könnyebbé és jobbá a matracvásárlást. 🙂 Honlapunk a noks-matrac.hu oldalon található.

Zárszó

A szerző a Noks matrac koncepciójának kitalálója, így elfogultnak tekinthető a kérdésben. Ettől még igaz, amit írok, szóval ha jó matracot keresel, akkor gyere be hozzánk nyugodtan és próbáld ki a Noks élményt. Várunk szeretettel. 🙂

Ha tetszett a cikkünk, kérlek oszd meg Facebookon is. Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük