A késés garancia a koronavírus miatt szünetel…

Mi is utáljuk, ha valaki ígérete ellenére késik.

Éppen ezért alakítottuk ki “Késés Garanciánkat”. Ha esetleg késünk – ami igen valószínűtlen -, akkor minden egyes hét csúszásért 5 százalék kedvezményt adunk a vételárból. Tehát, ha 5 hetet késünk, kapsz egy 25 százalék kedvezményt…

Hogyan működik a “Késés Garancia”?

Amikor bejössz hozzánk az üzletbe és rendelsz valamit, akkor minden esetben kapni fogsz egy megrendelőlapot. Ez a megrendelőlap tartalmazni fog egy várható szállítási időt. Általában ezt hétben adjuk meg.

A példa kedvéért tegyük fel, hogy két hetet ígértünk. Ha letellik a 14 nap, máris jogosult vagy 5 százalék kedvezményre. Ennyi, nincsenek kisbetűk.

A Késés Garancia csak akkor nem érvényes, ha valami vis maior esemény történik. Például tűz üt ki és leég a beszállítónk gyár, vagy elviszi az árvíz, balesetet szenved az árut hozó kamion… Tehát, ha valamilyen katasztrófa történik… Minden egyéb esetben fizetünk, mint a katonatiszt…

A Késés Garancia tovább nem érvényes abban az esetben, ha te nem fogadod el az általunk ajánlott kiszállítási időpontot és ezért csúszunk ki a határidőből.