Matrac Sztár szaküzlet

Matrac Sztár – vélemény

A Matrac Sztár üzletei régen a Matrackirály alá tartoztak, mostanra azonban – szintén egy felvásárlásnak köszönhetően – már csak egyetlen üzlet maradt ezen a néven.

Azért is különlegesek ők számomra, mert amikor régen a Matrackuckó vidéki kollégái jöttek fel Budapestre, hogy betanítsam őket, akkor mindig útba ejtettük a Matrac Sztár csillaghegyi üzletét. Nem csak azért, mert konkurencia, hanem mert egy nagyon jó eladó srác dolgozott ott, akiről kiszolgálás terén csak jót lehet mondani.


Hello, hello, FIGYELEM! Ha matracot keresel, olvasd el Magyarország legrészletesebb matraválasztási tanácsadóját – kattints!


Utoljára 2-3 éve jártam náluk, akkor is profi, hozzáértő tanácsadókkal és szép matracválasztékkal találkoztam. Amikor elkezdtem írni róluk néhány hónapja, akkor éppen nem volt elérhető a honlapjuk, ezért elkezdtem utánajárni, hogy élnek-e még. Végül néhány héttel később előkerültek, gondolom arculatváltáson estek át.

Régi Matracsztár üzlet

Így nézett ki egy régi Matracsztár üzlet – ha jól emlékszem, a Váci úton volt.

Nézzük hát meg, hogy milyen matracokat tudunk vásárolni a Matrac Sztár üzleteiben.

Milyen matracokat találsz a Matrac Sztárban?

A kínálatuk elég széles, a fajtákat tekintve a következő ágymatracokkal találkozhatsz:

Márkánként bontva a következőkkel talákozhatsz:

  • Yatsan,
  • Schalaraffia,
  • saját márkás (ha jól sejtem az Ozirisz és az Aqua tartozik ide, de van kókuszból is bőven),
  • Hilding (1 féle modell, ha jól emlékszem),
  • Tempur.

Azt gondolom, hogy ha Hildinget akarsz vásárolni, akkor nem hozzájuk kell bemenni, mert abból az egy modellből nem tudod megítélni a márkát. Viszont a saját márkás felhozataluk teljesen normális.

Yatsanből, Schalaraffia és Tempur matracokból is tudsz válogatni. Ha én bemennék és tőlük kellene vásárolnom, akkor főleg az Aqua és Ozirisz modelleket venném számításba a hideghab ágybetétek közül.

Ha érdekel, hogy milyen matracokat teszteltünk idáig, akkor érdemes ide kattintanod: matrac tesztek.

Elmenjünk próbálni a Matrac Sztárba?

Mindenképpen! Udvarias brigád, értenek a matracokhoz, normális ágybetéteket tartanak. Ráadásul a matracválasztás alapja az, hogy a lehető legtöbb matracot kipróbáljuk – ekkor tudjuk majd legkönnyebben eldönteni, hogy mi a kényelmes nekünk. Szóval hajrá, nyugodtan látogassátok meg őket. Ez a legkevesebb, amit tehetek értük, ha már éveken át oda hordtam a Matrackuckó tanulóit konkurencia látogatásra. 🙂

És ha matracot keresel, én nem hagynám ki a szórásból a Noks matrac bemutatótermét és Matrackuckó üzleteit sem. Tudod, minél több matracot próbálsz, annál jobban képben leszel. 🙂

Matrac Sztár üzletek

A Matrac Sztárnak mára egyetlen egy üzlete, maradt, a csillaghegyi. Ezt a a 1039 Budapest Szentendrei út 36. szám alatt találod meg. A Mátyás király út és a Szentendrei sarkán. Nehéz eltéveszteni. 🙂

Matrac Sztár: fontos kérdések

  • Ingyenes az ágybetétek kiszállítása? Nem.
  • Van pénzvisszafizetés, ha nem felel meg az ágymatrac? Nincs.
  • Elhozzák díjmentesen a használt matracot? Nem.
  • Van egészégpénztári elszámolásra lehetőség? Igen!
  • Hitelre lehet vásárolni? Tudtommal nem.

Ha tetszett a leírásunk, akkor nyugodtan nyomkodd a “Tetszik” gombot. Köszönjük! 🙂

Matrac Sztár szaküzlet
5 (100%) 4 votes
Oszd meg te is! Köszönjük! :)
By | 2017-05-15T09:46:05+00:00 May 15th, 2017|matracbolt|0 Comments

About the Author:

Hahn Gábor 2010-ben kezdett matracokkal foglalkozni. A magyar és osztrák Noks matrac tulajdonosa, a Matrackuckó résztulajdonosa. 2017 elejétől gyakorlatilag visszavonult a napi munkától egyéb cégeiben és kizárólag Magyarország alváskultúrájának fejlesztéséért dolgozik.

Leave A Comment

OSZD MEG TE IS!