Matrac Székesfehérváron – körkép a székesfehérvári matracboltokról.

Hol vegyünk matracot Székesfehérváron?

Az ember azt gondolná, hogy jó sok matracbolt akad Székesfehérvár városában, de meglepő módon nem így van. Összesen 4 matracszaküzlet (Matrackuckó, Matracdepó, Albakomfort és Dormeo) és két lakberendezési áruház (Jysk és Axel Bútorház) vár minket.

Székesfehérvár főtere


Figyelem! Mielőtt bárhol matracot vennél, olvasd el az ország legrészletesebb matracvásárlási tanácsait!


Székesfehérvári matracboltok tesztje vásárlóbarátság szerint

A székesfehérvári Vörösmarty Rádió interjút készített velünk. Hallgasd meg!

A következő teszt nem a matracokat vizsgálja, hanem azokat a szolgáltatásokat, amelyet egy matracszaküzlet adni tud a vásárlóinak.

Teljesen objektív módszer: a kérdésekre “van” vagy “nincs” a válasz. Nézzük is a kérdéseket:

 • Egészségpénztárra lehet vásárolni?
 • Ingyen szállítják a matracot?
 • Van pénzvisszafizetési garancia?
 • A használt ágybetétet elszállítják ingyen?
 • Hitelre lehet vásárolni?
 • A honlapon feltüntetett ágymatracok kipróbálhatók az üzletben?

 

Matrac teszt Székesfehérváron

Így szerepeltek Székesfehérvár matrac tesztjén az üzletek.

Most nézzük meg egy kicsit részletesebben is az egyes székesfehérvári matracüzleteket:

Matrackuckó: Alapvetően memory és hideghab matracokban erősek. Nagysűrűségű és nagy rugalmassaágú habokkal is dolgoznak, ami nem elterjedt a magyar piacon. A táblázatból is látszik, hogy van minden, ami szemnek, szájnak ingere – nem véletlenül lettek elsők a Dormeoval holtversenyben. Egyedül hitellehetőség nincs. Az ország egyik legnagyobb hálózata.

Matrac üzlet Székesfehérváron belülről.

Így néz ki a Matrackuckó székesfehérvári üzlete belülről.

Dormeo matrac Székesfehérvár: A televízióból ismert márka. Náluk is hideghab és memory matracokkal találkozunk. Egyszer már írtunk egy összefoglaló cikket róluk, ezt ide kattintva elolvashatod: Dormeo matracok vélemény. Holtversenyben első helyezettek ők is.

Albakomfort: Rugós, hideghab, memory, még egy kis kókusz-latex is található a szortimentjükben. Összesítésben a harmadik helyet szerezték meg. Legnagyobb márkáik a Best Dream (olasz), a Konfor (török) és a Ted (bolgár) matracok.

Matracdepó: Holtversenyben a negyedik helyet csípték el. Nagy országos hálózat, amely kimondottan matracokkal foglalkozik. Kedveltem a honlapjukat. Szép, letisztult. Memory, hideghab, latex és zsákrugós ágybetéteket forgalmaznak. Nagy hátrány náluk, hogy a matracokat csak vastag fólián keresztül lehet kipróbálni – így még kevesebb esélyünk van úgy érezni magunkat, mintha otthon lennénk.

Jysk matrac Székesfehérvár: Gondolom senkinek sem kell bemutatni őket. Lakberendezési áruházként sok helyen ott vannak az országban. Egyszer már leírtuk róluk a véleményünket, itt elolvashatod: Jysk matracok vélemény.

Axel Bútor: Nálam ők abszolút lakberendezési áruházként vannak nyilvántartva. Ennek ellenére van 3 darab matrac a weblapjukon, így a szegényes székesfehérvári matrac felhozatal miatt beraktam a felsorolásba.

A jó matrac vásárlásához elengedhetetlen, hogy a lehető legtöbb matracot próbáld ki. Szóval hajrá! Matrac Székesfehérváron nem sok helyen van, így simán belefér, hogy megnézd akár az összes üzletet!

Székesfehérvári matrac üzletek címei

 • Matrackuckó: 8000 Budai út 81.
 • Dormeo: 8000 Kossuth utca 7.
 • Albakomfort: 8000 Kadocsa utca 13.
 • Matracdepó: 8000 Seregélyesi út 92.
 • Jysk: 8000 Gugásvölgyi út 4.
 • Axel Bútor: 8000 Mártírok útja 70.

Székesfehérvári matracboltok versenyének módszertana

A teszthez legtöbbször Google barátomat hívtam segítségül. Ha például tudni akartam, hogy az Albakomfortnál lehet-e egészségpénztárral fizetni, akkor beírtam a keresőbe, hogy “Albakomfort egészségpénztár”. Ha nem hozott találatot, akkor megpróbáltam ugyanzet a honlapon is. Ha semmilyen infót nem találtam sehol, akkor beírtam a táblázatba, hogy “Nincs”. Ha valahol valami mégis van és én nem találtam rá, akkor írj (hahn.gabor@matracman.hu) és javítom.

Biztos, hogy a székesfehérvári matrac teszt nem 100%-os mérési módszer, de jobbat nem találtam. Fontos infó még, hogy a Matrackuckóhoz közöm van! Persze nem ezért lett ő a legvásárlóbarátabb matrac bolt Székesfehérváron, hanem azért, mert ők tettek érte a legtöbbet, hogy a vásárlókat a legjobban kiszolgálják – a lehetőség a többiek előtt is nyitott…

Ha tetszett a cikk, oszd meg te is Facebookon! Köszönjük!

Matrac Székesfehérváron – körkép a székesfehérvári matracboltokról.
4.7 (93.33%) 3 votes
Oszd meg te is! Köszönjük! :)
By | 2017-05-19T13:14:51+00:00 March 1st, 2017|Matrac, matracbolt|0 Comments

About the Author:

Hahn Gábor 2010-ben kezdett matracokkal foglalkozni. A magyar és osztrák Noks matrac tulajdonosa, a Matrackuckó résztulajdonosa. 2017 elejétől gyakorlatilag visszavonult a napi munkától egyéb cégeiben és kizárólag Magyarország alváskultúrájának fejlesztéséért dolgozik.

Leave A Comment

OSZD MEG TE IS!