Axelbútor matrac Székesfehérváron

Axelbútor matracok Székesfehérváron

Múltkor olyan jól körbejártuk, hogy milyen lehetőségek vannak matracot venni Székesfehérváron, hogy úgy döntöttem egyesével is megvizsgálom az ott említett üzleteket. A székesfehérvári matrac verseny erdeményei ide kattintva tekinthetők meg. Fehérvár mellett Győrben is megtalálható egy üzletük, de mi most kizárólag a székesfehérvári üzlettel fogunk foglalkozni.

De térjünk vissza az Axel Bútorház székesfehérvári matrac kínálatára…

Axelbútor matrackínálata Székesfehérváron

Mindenkit el kell keserítsek, de sajnos az Axelbútor nem rendelkezik túl nagy matrackínálattal. Valójában már a versenybe is csak azért kerültek be, mert annyira kevés matracbolt van Fehérváron, hogy úgy láttam jónak, ha azokat is bemutatom, akik csak néhány matraccal vannak jelen a városban.


A székesfehérvári Vörösmarty Rádió interjút készített velünk. Hallgasd meg!

A kínálat összesen 3 (három) darab matracból áll. Őket most egyesével is bemutatom…

Santa Lucia matrac: egy hideghab matrac, ami rendesen meg van flikflakkolva. Sok zóna, állítható keménység, az ára mégis egy egyszerű szivacsmatrac árával vetekszik. Ha jól látom, akkor 25-ös és 30-as sűrűségű habokból áll – ez tényleg szivacs lenne, csak véletlenül hideghabnak van írva a weboldalon? Ez azért nem túl sok jóval kecsegtet, de a formavágás ötletes, egy ráfekvést mindenképp megér.

Santa lucia matrac

Így néz ki a Santa Lucia… Forrás: axelbutor.hu

Visco Dream matrac: Egyszerű hideghab matrac egy kis memory réteggel a tetején. 3 centi memory van felül, hogy egy kicsit lágyítson. A memory hab alatt 25-ös sűrűségű habnak kinéző szivacs, míg legalul újrahasznosított szivacs kap szerepet.

Premium Dream matrac: Ez is szivacs+memory hab matrac. Felül a szokásos memory habbal, alatta pedig egy olyan mag, amit 3 féles sűrűségű anyagból áll össze. Ilyet azért ritkán látok. 25-35-ös szivacsnak látszik, ez azért messze van a prémiumtól a maga 16 centis vastagságával.

Összesen ez a három darab matraca van tehát a székesfehérvári Axelbútornak… Látszik, hogy ők is inkább a lakberendezésben látják magukat meghatározónak.

Egészségpénztárra nem lehet náluk matracot venni, a szállítás nem ingyenes, a használt matracot nem hozzák el, valamint hitelt és pénzvisszafizetési garanciát sem kínálnak.

Megéri elmenni a székesfehérvári Axel Bútorházba matracot próbálni?

Igen. Fehérváron olyan kicsi a matrackínálat, hogy miért ne mennél kipróbálni pont ezt? A matracvásárlás során a legfontosabb feladatod, hogy minél több matracot kipróbálj. Szóval gyerünk, kalandra fel! Üzletüket a Mártírok útja 70. alatt találod.

Ha tetszett a bejegyzésünk, kövess minket Facebookon is! Köszönjük!

Axelbútor matrac Székesfehérváron
5 (100%) 1 vote
Oszd meg te is! Köszönjük! :)
By | 2017-04-10T16:57:17+00:00 March 7th, 2017|Matrac, matracbolt|0 Comments

About the Author:

Hahn Gábor 2010-ben kezdett matracokkal foglalkozni. A magyar és osztrák Noks matrac tulajdonosa, a Matrackuckó résztulajdonosa. 2017 elejétől gyakorlatilag visszavonult a napi munkától egyéb cégeiben és kizárólag Magyarország alváskultúrájának fejlesztéséért dolgozik.

Leave A Comment

OSZD MEG TE IS!