Albakomfort matrac Székesfehérváron

Albakomfort matrac – Székesfehérvár

Múltkor már végigfutottunk pár mondatban a székesfehérvári matracboltokon, de most egyesével is megnézzük az elérhető szaküzleteket. A székesfehérvári matracbolt teszten, akkor az Albakomfort a harmadik helyen végzett.

Most egy kicsit részletesebben is megvizsgáljuk az Albakomfort matrac kínálatát…

Albakomfort matrac kínálata

Bonellrugós matracok közül a Konfor matracok közé tartozó modellek, úgymint az Akasya, a Diamond, a Flóra, a Leal és Class ágybetétek. Ezeknek a típusoknak az a jellemzője, hogy az összes rugó össze van kapcsolva, valamint egy külső merevítő kerethez is kapcsolódnak. Emiatt a matracok nem pontrugalmasak. Igazából ott enged, ahol a legnagyobb terhelés éri őket. Inkább a kemény matracok kedvelőinek ajánljuk a bonellrugós matracokat.

Benne voltunk a székesfehérvári Vörösmarty Rádióban! Hallgasd meg!

Táskarugós modellek közül szintén a Konfor családba tartozó Passion, Pocket 5 Zone, Largo és Elegance ágybetétek alkotják a választékot. Ezek a matracok már sokkal több formakövetést adnak… Inkább őket ajánlom a rugós darabok közül.

Kókuszmatracok közül az Albakomfort matrac választékában kizárólag olyan darabok vannak, amelyek vagy memory vagy hideghabbal vannak vegyítve, így a “bio” fogalomnak még tágabb értelmezésben sem felelnek meg. Külön plusz pont az Albakomfortnak, amiért sokakkal ellentétben nem is hívják őket bionak! Modelljeik a következők: Fitt Cocus, Fitt Cocus Memory Foam, Fitt Cocus Memory Fresh Foam.

Albakomfort matrac

Kép forrása: albakomfort.hu

Hideghab matracok közül egészen nagy választékot kapunk – egyértelműen ebben a legerősebbek. A Best Dream fekhelyek (Siglo, Wool’s) mellett a Ted márka (Angel, Duplo, Ergo, Wooly) és egy számomra ismeretlen gyártó kínálatát vonultatják fel (Hard matracok). Ezeket a darabokat még mindig a keményebb fekhelyeket kedvelőknek ajánlom.

Memory matracok közül a Best Dreamtől a Memory Duet, a Memory Bamboo valamint a Memory Comfort nevű ágybetéteket, míg a Tedtől a Memory Gold matracot tartják. Ide kívánkozhat még a vegyes (zsákrugós-memory habos) Passion matrac is a Konfortól. A memória habos ágybetétek jellemzően a félkemény-puha vonalat képviselik.

Vannak még szivacsmatracaik – amiket én csak akkor ajánlok, ha tényleg nem fér bele más a keretbe -, fedőmatracaik és természetesen gyerekmatracaik is.

Amennyire én tudom, a matracot ingyen szállítják házhoz, egészségpénztárra elszámolhatóak a matracaik, viszont a használt ágybetétet nem hozzák el, illetve hitel nincs.

Megéri kipróbálni az Albakomfort matracait?

Persze! Már csak azért is, mert dobogós lett Székesfehérvár házi matracbolt versenyén! No meg persze arról a tényről se feledkezzünk meg, hogy a puding próbája az evés! Szóval tessék minél többet próbálni, ha a legjobbat keressük!

Az Albakomfort matrac bemutatótermét a 8000 Székesfehérvár, Kadocsa utca 13. alatt találod meg.

Ha tetszett a bejegyzésünk, kövess minket Facebookon is!

Albakomfort matrac Székesfehérváron
4.8 (95%) 8 votes
Oszd meg te is! Köszönjük! :)
By | 2017-05-19T14:20:09+00:00 March 6th, 2017|Matrac, matracbolt|0 Comments

About the Author:

Hahn Gábor 2010-ben kezdett matracokkal foglalkozni. A magyar és osztrák Noks matrac tulajdonosa, a Matrackuckó résztulajdonosa. 2017 elejétől gyakorlatilag visszavonult a napi munkától egyéb cégeiben és kizárólag Magyarország alváskultúrájának fejlesztéséért dolgozik.

Leave A Comment

OSZD MEG TE IS!